RAP Nijmegen PO van start

RAP Nijmegen PO van start

Nijmegen Onderwijsstad!
Hoe zorgen we ervoor dat onderwijspersoneel kiest voor het PO in Nijmegen en daar ook blijft werken? Over die vraag bogen de partners van de RAP-aanvraag Nijmegen PO zich tijdens de kick-off op 16 september.


In deze Regionale Aanpak Personeelstekorten zoeken de stichtingen Sint Josephscholen, Conexus, Chr. bs. De Klokkenberg, Pallas (vrijeschool Meander), Rooms Katholiek Onderwijs Lent, Onderwijsgroep Punt Speciaal en de HAN Academie Educatie naar hun gezamenlijke kracht op het gebied van werving, professionalisering en behoud van goed onderwijspersoneel.


De kick-off was veelbelovend. Er werd uitgewisseld wat de verschillende organisaties kunnen brengen en halen, waar voor hen de meerwaarde zit en waar ze niet op zitten te wachten. De opbrengsten zullen door de projectgroep worden omgezet tot een richtinggevend voorstel dat nog voor de herfstvakantie met de betrokkenen besproken wordt.


HELDER, GEDOELOOS, CONCREET, met POTENTIE en PERSPECTIEF. We hebben er ZIN in, zijn in VERBINDING en gaan het samen UITVINDEN. Dit was een mooi STARTPUNT.

 

Zie ook: overzicht RAP-projecten in de brede regio Arnhem-Nijmegen.

Suggesties, opmerkingen en/of vragen? Stuur ons een bericht.