Het eerste aanbod is geplaatst!

Het eerste aanbod is geplaatst!

De website NetwerkOnderwijsprofessionals staat live. Dat betekent dat we aanbod vanuit verschillende organisaties zichtbaar en doorzoekbaar kunnen maken. De eerste stappen zijn gezet! Een aantal lerarenopleiders van de HAN laat via de verzamelsite zien wat hun expertise is, welk product ze hebben ontwikkeld en/of welke activiteit ze aanbieden. In de komende weken zullen steeds meer leraren, lerarenopleiders en onderwijsonderzoekers zich op deze manier verbinden met het Netwerk. 

Met betrokkenen van verschillende partnerschappen en RAL/RAP-projecten is overleg om te kijken hoe het Netwerk een bijdrage kan leveren aan het organiseren en stimuleren van de doorgaande professionalisering van leraren(opleiders). Ook zullen we het aanbod van de HAN-academie zichtbaar maken op de verzamelsite. 

Op deze manier willen we groeien naar een stevige, goed gevulde, actuele website die de rijkheid van onze onderwijsregio zichtbaar maakt en helpt bij het leggen van verbindingen. Met elkaar zorgen we voor genoeg goede, blijvend goede leraren!

Suggesties, opmerkingen en/of vragen? Stuur ons een bericht.