Week van Samen Opleiden

Week van Samen Opleiden

De aanmelding voor de congresweek van het landelijk platform Samen Opleiden en Professionaliseren is gestart.

 

Vanuit HAN en partners zijn er interessante bijdragen:

  • Op maandag 31 mei en donderdag 3 juni leidt Chris Kroeze een sessie met Miranda Timmermans (lecter Samen Opleiden & Professionaliseren, Marnix Academie) over een samenhangend curriculum.
  • Joke Kiewiet-Kester beschouwt op 31 mei samen met Patrick Kenis (s, hoogleraar Public Governance, Tilburg University) de regionale samenwerking door de bril van organisatienetwerken: Hoe zorgen we  met elkaar voor genoeg blijvende, blijvend goede leraren? En in hoeverre is een regionale focus daarbij wel of niet helpend?
  • Marijke Gommers en Lidewij van Katwijk doen op dinsdag vanuit hun rol beoordelaar Beroepsregister (BRLO) een betoog voor het professionaliseren en registreren binnen partnerschappen.
  • Op woensdag 2 juni is Joke Kiewiet-Kester vanuit het landelijk netwerk Huisacademies moderator van het gesprek met Chantal Huf (beleidsadviseur Opleiding & Ontwikkeling en coördinator De Werkplaats, Alliantie VO) en Annefieke Prins (beleidsmedewerker en adviseur afdeling Onderwijs, Kwaliteit & Innovatie, PCOU Willibrord) over de rol van huisacademies in de doorlopende lijn van opleiden, inductie en professionaliseren.
  • Met een focus op wederkerig leren leiden Dirkje Zwama (adviseur HR leren en ontwikkelen, coördinator opleidingsschool Arnhem & Achterhoek, ROC Rijn IJssel) en Bob Koster (lector Werkplekleren FLOT) op woensdag een sessie over het kwaliteitskader en peerreviews

 

Zie verder Programma week Samen Opleiden.

Suggesties, opmerkingen en/of vragen? Stuur ons een bericht.