Onderwijsloket regio Arnhem

Onderwijsloket regio Arnhem

28 april is de online campagne gestart van het Onderwijsloket regio Arnhem voor het werven van leraren en onderwijsassistenten in het primair en speciaal onderwijs. Het Onderwijsloket regio Arnhem is een nieuw initiatief van vier Arnhemse onderwijsorganisaties. Samen willen zij (bijna) afgestudeerden en ervaren professionals enthousiast maken voor een baan in het speciaal en primair onderwijs in de regio Arnhem.

Onderwijsloket regio Arnhem is hét startpunt

Werken in het onderwijs is prachtig. En zoveel meer dan ‘voor de klas staan’. Als leraar of onderwijsassistent ben je ook coach. Of artiest. Groepsleider. Ondernemer. Kunstenaar. Inspirator. Het onderwijsloket regio Arnhem hét startpunt voor een loopbaan in het primair en speciaal onderwijs.

Activiteiten en advies

De wervingscampagne via social media is de start van een reeks van activiteiten, die de vier Arnhemse onderwijsorganisaties: De Onderwijsspecialisten, Flores Onderwijs, Delta Scholengroep en de Academie Educatie van de Hogeschool Arnhem-Nijmegen (HAN) gezamenlijk via het Onderwijsloket regio Arnhem organiseren. De agenda wordt gevuld met o.a. voorlichtingsactiviteiten, webinars, speeddates en programma’s als Meet the teacher en Kijkje in de Klas. Voor de agenda en updates check de website. Op onderwijsloketarnhem.nl is meer informatie te vinden en kan iedereen persoonlijk advies vragen over een opleiding voor of baan in het primair en speciaal onderwijs in de regio Arnhem.

Regionale aanpak lerarentekort

Het Onderwijsloket regio Arnhem is onderdeel van de Regionale Aanpak PersoNeelstekort Arnhem - Renkum. De Onderwijsspecialisten, Flores Onderwijs, Delta Scholengroep en de Academie Educatie van Hogeschool Arnhem-Nijmegen (HAN) slaan de handen ineen om het lerarentekort in de regio Arnhem aan te pakken. Dit doen zij binnen het subsidieproject Regionale aanpak lerarentekort Arnhem - Renkum. Samen werken zij onder andere aan het realiseren van meer instroom, doorstroom en het behoud van leraren.

 

Suggesties, opmerkingen en/of vragen? Stuur ons een bericht.