Trainen en coachen op de onderstroom

Trainen en coachen op de onderstroom

 

VOOR WIE

Ben je vaardigheidstrainer of coach en wil je je vakmanschap verdiepen? Ben je op zoek naar methodische tools én naar persoonlijke groei? Dan is de leergang Trainen en coachen op de onderstroom iets voor jou! We gaan bij deze leergang uit van het volgende startniveau:

  • Je werkt op minimaal hbo-niveau;
  • Je hebt affiniteit met persoonlijke ontwikkeling;
  • Je hebt basiskennis over didactiek en leerpsychologie van volwassenen;
  • Je hebt basiskennis over trainen en coachen, je hebt bijvoorbeeld modules rondom "Trainen en Begeleiden van Lerenden" gevolgd bij Learning & Development in Organisations (voorheen Opleidingskunde) of een andere opleiding tot trainer en/of coach gevolgd. 

 

WERKWIJZE

Deze post hbo bestaat uit vier bijeenkomsten, literatuurstudie en praktische opdrachten. Ter voorbereiding van elke bijeenkomst verdiep je je in de theorie, reflecteer op je op jezelf als trainer en coach en maak je een praktische opdracht. Tijdsinvestering tussen de bijeenkomsten is ongeveer vier uur. Tijdens de bijeenkomsten werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en gaan we aan de slag met het toepassen van de theorie en methodieken in de praktijk.

De post hbo Trainen op de onderstroom is een initiatief van HAN Learning & Development in Organisations. Janita Moes en Ernst Voerman (HAN L&D) verzorgen het traject vanuit haar jarenlange ervaring in het opleiden en trainen van trainers/coaches/adviseurs en leidinggevenden en haar ervaring en scholing in het werken met de onderstroom.

Klik door naar

Suggesties, opmerkingen en/of vragen? Stuur ons een bericht.