Roadtrip voor docenten

Roadtrip voor docenten

 

Naast de lesmodule Your Roadtrip voor jongeren, heeft docent/trainer Anoushka van Bemmel onlangs een rijke online Roadtrip voor medewerkers in het onderwijs op ROC Nijmegen ontwikkeld. Zij stelt deze online training gratis ter beschikking voor het Regionale Alliantie Zuidoost-Nederland (RA-ZON) Arnhem-Nijmegen. De training zorgt voor meer zelfbewustzijn en persoonlijke kracht en spreekt de jongere in jou aan (die je nooit verlaat). De oefeningen in het werkboek komen uit de positieve psychologie en zijn bewezen effectief. "Ik hoop hiermee medewerkers in het onderwijs in de regio te inspireren nog meer gebruik te maken van je persoonlijke kracht", aldus Anoushka. Om de training te volgen is het werkboek Your Roadtrip nodig. Deze is te koop bij iedere (online) boekhandel (zie link).

Loopbaancoach Robert Wouterse: "Het is een rijk programma met veel (goede) variatie in vormen (videobegeleiding en zelfstudie), en beeldend."

Docent Suzanne Kregting: "Ik heb veel aan de training. Ik denk meer na over wie ik ben en wat bij mij past. Ik ben me bewuster geworden van mijn grenzen."

De Roadtrip maak je met (video)instructie op de website, het gedrukte werkboek Your Roadtrip en de gratis app H'appy. De opdrachten staan vol met inspirerende filmpjes en podcasts die aanhaken op deze tijd. Een cadeautje voor jou!

Klik door naar

Suggesties, opmerkingen en/of vragen? Stuur ons een bericht.